image 2021 06 1 24832320 41 laura codruta kovesi eppo

Șefa Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, neagă ferm o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024. Într-un interviu pentru Euronews România, șefa EPPO a declarat că dacă poartă ie atunci când merge la biserică, nu înseamnă că o să candideze.

„Nu mă pregătesc pentru nicio candidatură. Am avut o vizită de două zile în concediu, în timpul meu liber. Cred că nu este nicio problemă dacă în timpul meu liber mă duc într-o librărie, într-o biserică sau într-o cofetărie. Este alegerea mea.

Este tot alegerea mea în timpul liber cum mă îmbrac. Nu înseamnă că dacă am luat ie atunci când mă duc la biserică candidez la președinție. Am spus de mai multe ori că nu candidez. Nu m-am răzgândit”, a declarat șefa EPPO.

Întrebată de ce figurează în sondaje printre preferințele românilor când vine vorba despre posibilii candidați la președinție, Kovesi a subliniat că nu a cerut să fie în ”niciun sondaj”.

”Eu n-am cerut să nu fiu în niciun sondaj, dar probabil că sunt persoane care nu pot trăi fără să se gândească la mine. N-am vreo explicație”, a mai declarat Kovesi pentru Euronews, transmite portalul de știri ziare.com.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu