furt locuinta
foto: arhivă

Doi bărbați din Alba au fost reținuți de polițiștii sibieni fiind cercetați pentru că, în luna martie, au furat bijuterii și bani dintr-o locuință din Gura Râului. Prejudiciul creat se ridică la 80.000 de lei. O parte dintre bunuri au fost găsite de oamenii legii în urma unor percheziții domiciliare. 

„La data de 22 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște au reținut doi bărbați în vârstă de 25, respectiv 36 de ani, din județul Alba, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei doi sunt bănuiți că, în cursul zilei de 17 martie, ar fi pătruns într-un imobil de pe raza localității Gura Râului, de unde ar fi sustras bani și bijuterii, valoarea prejudiciului creat ridicându-se la suma de 80.000 de lei.

În cadrul cercetărilor efectuate în dosarul penal, la data de 22 mai, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Alba și sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza județului Alba, ocazie cu care au fost ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracțiuni.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii celor doi bărbați pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Săliște, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu