beat volan
foto: arhivă

Polițiștii sibieni au întocmit două dosare penale pe numele unor sibieni care s-au urcat băuți la volan. Unul a fost depistat pe Calea Dumbrăvii, iar celălalt pe strada Urlea.

Primul șofer băut a fost depistat în 22 mai, în jurul orei 08,00, în municipiul Sibiu. „Polițiștii rutieri au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe Calea Dumbrăvii de către un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Rășinari. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. Ulterior recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În aceeași zi, în jurul orei 17:30, pe strada Urlea din municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat un alt conducător auto, în vârstă de 56 de ani, din Turnu Roșu, a cărui testare alcoolscopică a indicat o valoare de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu