Netflix anunță, că, începând de marți, 23 mai 2023, va introduce o taxă de 2,9 euro pe lună pentru folosirea unui cont la mai multe adrese.
3 euro pe lună este taxa lunară completă pentru alte servicii precum Amazon Prime Video sau HBO Max. Alte servicii, precum SkyShowtime, sunt chiar mai ieftine decât taxa lunară pentru un singur utilizator suplimentar introdusă de Netflix.

”Începând de astăzi, vom trimite acest e-mail către abonații din România, care folosesc la comun contul Netflix în afara locuinței personale.

Un cont Netflix este destinat folosirii de către o singură locuință. Toate persoanele care locuiesc acolo pot folosi Netflix oriunde s-ar afla (acasă, în deplasare, în vacanță) și pot beneficia de funcțiile noi, cum ar fi Transfer de profil și Gestionarea accesului și a dispozitivelor.

Suntem conștienți că abonații noștri au multe opțiuni în materie de divertisment. De aceea, ne dorim să continuăm să investim consistent într-o varietate de filme și seriale noi, astfel încât, indiferent de preferințele, dispoziția sau limba ta și de persoana cu care vizionezi, să te poți bucura mereu de conținut grozav pe Netflix”, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul companiei, relatează Economica.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu