laborator de analize sibiu 11

O nouă clinică de analize s-a deschis în luna mai, la Sibiu. Definită printr-o echipă de profesionaliști și aparatură de ultimă generație, Medisim Plus oferă posibilitatea sibienilor să își facă analize medicale periodice, chiar și fără programare.

Medisim Plus activează pe piață încă din 2007, însă în Sibiu a deschis primul laborator de analize la începutul lunii mai. În cursul acestor ani, echipele de profesioniști de la Medisim Plus s-au remarcat prin promptitudine și calitatea analizelor executate. Din luna mai, sibienii se pot bucura și ei de o gamă largă de analize la prețuri avantajoase. În acest mod, persoanele din Sibiu vor beneficia de analize medicale, în funcție de dorințele fiecărui pacient.

Pe lângă analizele obișnuite, la cel mai nou laborator din Sibiu se realizează și teste genetice de tip NeoBona și teste de paternitate.

laborator de analize sibiu 8 largelaborator de analize sibiu 5 largelaborator de analize sibiu 7 large

Pachete preferențiale de analize

Mai mult, sibienii au acum ocazia să se bucure de pachete preferențiale de analize. Medisim Plus pune la dispoziția celor interesați să își facă analize mai multe pachete avantajoase. Astfel, echipa Medisim Plus a pregătit pachete pentru femei, copii, bărbați, dar și pachete destinate gravidelor. Totodată, sibienii care vor să facă investigații mai amănunțite în ceea ce privește sănătatea lor pot opta pentru pachetele destinate intervențiilor minore, cât și celor majore sau pentru pachetul de analize pentru tiroidă.

La Medisim Plus, pacienții pot alege și pachetul ce include analize pentru afecțiuni cardiologice sau analize profil hepatic. Fiecare dintre aceste pachete sunt detaliate pe site-ul laboratorului de analize.

laborator de analize sibiu 9 largelaborator de analize sibiu 6 largelaborator de analize sibiu 1 large

Acurateța rezultatelor, primordială la Medisim Plus

Medisim Plus așteptăm sibienii să își facă analize detaliate, la clinica de pe Aleea Roșiorilor, nr. 12. Analizele se lucrează în aceeași zi, un mare plus pentru acuratețea rezultatelor, oferit de Medisim.

Programul celei mai noi clinici din Sibiu pentru recoltare este de luni până vineri între orele 7:30 – 10:30, iar pentru public în intervalul orar  7:30- 15:30. Totodată, cei care vor să afle mai multe detalii despre analizele efectuate în cadrul clinicii pot suna la numărul de telefon 0250 731 302.

laborator de analize sibiu 2 large

laborator de analize sibiu 10 large

Clinica de analize mai are sedii în Râmnicu Vâlcea Nord, pe Calea lui Traian nr. 171, un alt laborator în Ostroveni, pe Aleea Trandafirilor nr. 2, un laborator în Drăgășani pe strada Bagdasar nr. 31 și un laborator la Păușești – Măglași, pe strada Principală, nr. 161.

O parte din activitatea clinicii Medisim Plus se regăsește și pe Facebook și Instagram.

Comentariul meu