weekend sibiu 3

Ultimul weekend din luna mai se anunță unul plin de evenimente pentru toate vârstele. Atât copiii, cât și părinții vor putea participa la activități diverse, perfecte pentru a petrece timpul liber.

Sfârșitul de săptămână aduce la Sibiu petreceri de top, filme în premieră, expoziții inedite și activități dedicate celor mici. Caro dă startul weekend-ului cu două petreceri. Sibienii sunt așteptați vineri, 26 mai, la un party incendiar Kiki și Dexter și Radu Cazacu de la @pun.c.t.e Intrarea este 10 lei.

La Caro va fi și sâmbătă mare party. DJ Lau Maftei va fi gazda party-ului „Saturday Fever”. Intrarea costă 20 lei iar rezervările se pot face la numerele de telefon 0758 659 223 / 0751 341 140.

caro large

Petreceri, pe ritmuri balcanice la Liquid

Tinerii care vor să se distreze până dimineața sunt invitați la „ManeloFiesta”, vineri 26 mai, la clubul Liquid, pe strada Someșului, nr. 19. Domnișoarele vor fi răsfățate cu shot-uri gratuite. Biletele costă 30 lei, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0754957066.

Distracția continuă și sâmbătă, 27 mai, la Liquid. Retro Manele este tematica petrecerii din weekend care le va aminti petrecăreților de anii de glorie ai muzicii românești.

liquid trapanele large

Trei seri incendiare, la Cotton

La Cotton se anunță trei petreceri de neratat. Clubul de pe strada Rațiu dă startul petrecerilor de joi, 25 mai, cu „Gossip Night”. MC Rosso și Disco Biscuit se vor asigura ca atmosfera să fie una la cote maxime. Studenții au intrare gratuită, iar fetele sunt răsfățate cu băuturi gratis.

T-DJ Milana va face un show incendiar, topless, vineri, 26 mai, de la ora 22:00. Intrarea este liberă pentru fete. Petrecăreții sunt așteptați și sâmbătă, 27 mai, la „Oriental Party”. Fetele au intrare gratuită.

milana cotton large

Filme în premieră, la CineGold

Pentru cei care vor să își petreacă o parte din timpul liber vizionând filme de calitate, CineGold a pregătit mai multe opțiuni. „Mica Sirenă”, „Un tată de coșmar”, „Sisu”, „Micul Allan – O Aventură Extraterestră”, „Fast & Furios X”, „Mascarada”, „În Transă” și multe alte filme interesante.

cinegold 26 mai large

Transilvania Tattoo Expo, la Sibiu

Ediția a 11-a a evenimentului Transilvania Tattoo Expo va avea loc în acest weekend la Sibiu. Zeci de artiști tatuatori vor participa la Transilvania Tattoo Expo, vineri, sâmbătă și duminică, la Sala Thalia.Vor veni din toate colțurile lumii, inclusiv din Statele Unite ale Americii. (Detalii aici)

transilvania tattoo expo
Sursa: Facebook/Transilvania Tattoo Expo

Maratonul Internațional Sibiu, sâmbătă și duminică

O nouă ediție a Maratonului Internațional Sibiu se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni. Mii de sibieni, și nu numai, vor alerga sâmbătă și duminică pentru cele 47 de cauze nobile. Startul se va da în Piața Mare, la 7:30.

Maratonul Internațional Sibiu 2023 este organizat de Fundația Comunitară Sibiu, alături de Clubul Sportiv Comunitar Sibiu și partenerul principal MultiversX, precum și alături de alți parteneri locali. De asemenea, evenimentul este cofinanțat de Primăria Sibiu, prin Agenda Sportivă.

3maratonul internatioanal sibiu 2021@grimm 346

Nostalgic Dacia, la Muzeul ASTRA

Mai multe autoturisme Dacia vor fi expuse la evenimentul „Nostalgic Dacia”, organizat duminică, începând cu ora 10.00, la Muzeul ASTRA. Între cinci și zece autoturisme Dacia 1300 și 1310, din perioada anilor ’70-’80, vor fi prezentate, împreună cu propriile povești, adunate de către actualii proprietari ai mașinilor. Obiecte, printre care și costume de epocă, inclusiv din colecțiile Muzeului ASTRA, vor întregi mica expoziție.

nostalgic dacia large

Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită la Aeroclubul din Sibiu

Sâmbătă, 27 mai, va avea loc Ziua Porților Deschise la Aeroclubul Sibiu. De la mic la mare, toată lumea este așteptată la aerodrom, între orele 10:00 și 15:00.

ziua portilor deschise la aerodrom large

Un ghem de povești, spectacol dedicat copiilor

Cei mici sunt așteptați și la Teatrul GONG în acest weekend. Un ghem de povești este spectacolul la care copiii pot participa atât sâmbătă de la orele 11:00 și 18:00, cât și duminică de la ora 11:00.

un ghem de povesti large

Drumeție în familie – Circuitul Hosman

Sibienii care vor să își petreacă timpul liber în natură pot opta pentru o drumeție în familie pe Valea Hârtibaciului. Circuitul pornește din vecinătatea Bisericii fortificate din Hosman până în Hosman. Plecarea se face la ora 10:00, iar prețul excursiei este de 70 lei.

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu