video s-a deschis cel mai spectaculos giratoriu din românia - pasajul oltenița arată ca în america!
foto CNAIR

Circulația se deschide sâmbătă pe Pasajul Oltenița, spune directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, care arată cum se va desfășura traficul.

„Legătura dintre București și PopeștiLeordeni nu va mai intersecta la nivel Centura Capitalei, iar traseul va fi astfel mai sigur și mai confortabil pentru cei care tranzitează zona”, spune Cristian Pistol, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, unde a postat și imagini cu Pasajul Oltenița.

Potrivit acestuia, Pasajul Oltenița este cel mai mare din seria de trei pasaje construite de CNAIR în sudul Capitalei și are o formă ovoidală spre deosebire de pasajele giratorii de la Domnești și Berceni, care au formă rotundă.

video s-a deschis cel mai spectaculos giratoriu din românia - pasajul oltenița arată ca în america!
foto CNAIR

Cu o lungime de 3,69 km acest pasaj, construit în zona localității Popești Leordeni, asigură de acum legături continue pe Centura de sud a Capitalei (între A2 și A1) dar și între șoseaua Olteniței (București) și DN4 (județul Ilfov).

„Pasajul Oltenița este cel de al treilea obiectiv pe care l-am deschis până acum circulației care traversează Centura Capitalei, după pasajul Mogoșoaia deschis în septembrie 2021 și pasajul Domnești, deschis în noiembrie 2022”, mai spune Pistol.

Acesta precizează că în scurt timp urmează să fie deschis și Pasajul Berceni, proiect care va îmbunătăți și mai mult siguranța și confortul circulației rutiere din sudul Bucureștiului.

Ultima oră

Comentariul meu