targ de jucarii 4
Sursa foto: Facebook/ Muzeul ASTRA

Minivacanța de Rusalii se anunță plină de evenimente, petreceri și activități în timpul liber, la Sibiu. Filme în premieră, festivaluri și tabere pentru copii sunt alte opțiuni pentru aceste weekend prelungit.

Sibienii se vor putea bucura, începând de joi, de activități împreună cu cei mici, dar și pe cont propriu la petreceri sau la evenimentele care se vor desfășura în aer liber.

Liquid dă startul sezonului de vară cu Balkan Party, vineri, 2 iunie. Intrarea este liberă, iar rezervările se fac la numărul de telefon 0754 957 066. Distracția continuă și sâmbătă, 3 iunie, cu ritmuri balcanice la Manelo Fiesta. Intrarea costă 30 lei, iar rezervările se fac la 0754 957 066.

balkan friday large

Backyard a pregătit pentru acest weekend un eveniment cu adevărat special, unde invitatul special este Tini Gessler, renumit pentru participare sa  la festivalurile de muzică electronică. Naarc and Sebastian vor mixa cele mai tari hit-uri la petrecerea de sâmbătă, 3 iunie. Biletele costă 30 lei, iar rezervările se fac la numărul de telefon 0 (743) 272 597.

backyard large

Cotton dă startul petrecerilor în aer liber. Terasa se redeschide sâmbătă, 3 iunie. Petrecăreții sunt așteptați să se distreze până dimineața la cel mai tare party din weekend-ul acesta.

CineGold a pregătit pentru acest weekend o serie de filme interesante, perfecte pentru a fi urmărite atât de copii, cât și de adulți.  „J-hope surpriza din cutie”, „SUGA: Cum am creat D-DAY (concert REC)”, „Omul Păianjen: Prin Lumea Păianjenului”, „Mica Sirenă”, „Baubaul” și „Kandahar: Misiune Mortală” sunt doar o parte dintre filmele care pot fi vizionate în acest weekend la CineGold.

cinegold large

BusStock & Shine revine în acest weekend, de data aceasta la Păltiniș. Mașini vintage, motociclete și rulote vor putea fi admirate de sibieni începând de vineri, 2 iunie până vineri, 5 iunie, la Arena Platoș Păltiniș. Totodată, de 1 Iunie vor avea loc o serie de activități dedicate copiilor.

busstock arena platos large

Tot la munte, mai exact în Munții Cindrelului, copiii se pot bucura alături de părinți de tabere în natură, la Căsuța MGS. La „Kids Fest” cei mici se vor putea bucura joi, 1 iunie, și vineri, de două zile pline cu activități precum plimbări cu măgărușii, dat în leagăne, picturi pe față, muzică și dans, prăjit bezele la foc de tabără. (Detalii aici)

Vezi și alte evenimente dedicate Zilelei Copilului la Sibiu: Avalanșa de evenimente pentru copii de 1 Iunie la Sibiu – Târg de jucării, tabere pe munte, ateliere artistice și zboruri cu balonul

copii casuta mgs large
Sursa foto: Facebook/ Căsuța MGS

La Muzeul ASTRA se organizează în acest weekend Târgul de Jucării. În perioada 1 iunie – 4 iunie copiii vor putea participa la cea de-a șaisprezecea ediție a târgului. Cei mici vor putea asista la o serie de ateliere demonstrative și vor putea participa la ateliere de olărit, vor învăța cum se face o căpiță din lână, și vor confecționa marionete și jucării din lemn.

targul de jucarii arhiva muzeul astra 3

Prima ediție a Festival Lake va avea loc joi și vineri pe strada Tractorului, lângă Lacul Binder. Copiii se vor putea bucura de parcul de distracții special amenajat. Antract, Onenightstand și Vârfu Omu vor concerta la The Lake Home. Intrarea este liberă.

Sibienii care vor să petreacă timpul liber în natură pot opta pentru una dintre drumețiile din împrejurimile Sibiului. Sâmbătă va fi organizată o drumeție în Țara Secașelor, iar duminica va fi organizat un picnic în Poiana Soarelui.

anii drumetiei 2

Sărbătoarea Catedralei Mitropolitane Sibiu Ortodoxe din Sibiu va fi celebrată luni, 5 iunie. Corul Timoftei Popovici și Corul Anastasis al Cateralei din Deva vor concerta.

Tot în acest weekend va avea loc Festivalul Summer Break, în perioada 31 mai – 5 iunie, în Parcul Sub Arini și pe Stadionul Municipal Sibiu. Pe scena festivalului vor urca artiști români cunoscuți, precum Connect-r, ROA, Argatu și mulți alții.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu