adrian petre criticat de mircea rednic după transferul la fc hermannstadt - ”ești utist numai când ți se dau bani?”

Liber de contract din februarie, după despărțirea de grecii de la Levadiakos, Adrian Petre a decis să semneze în această vară cu Hermannstadt, deși avea pe masă și o ofertă din partea UTA-ei.

Antrenorul „roș-albilor”, Mircea Rednic, a abordat astăzi subiectul atacantului arădean: „Noi n-avem nevoie de jucători care își doresc doar salariu. De exemplu, Adi Petre. Nu l-am dat de la UTA. Avea un contract, la două luni i se mărea. Și nu se mărea cu 500 de euro, se mărea cu mult, putea să ajungă la mai mult. Și n-a acceptat, s-a dus la alt club, poate i-au dat cu o mie sau două mii salariu în plus față de noi. Dar el a vrut să aibă siguranță, să aibă salariu. Aici i s-a propus un contract din care să câștige bani, dar să facă și performanță, să aibă rezultate. 3000 (n.a. de Euro), foarte bine. Și în două luni făcea 5000, după alte două luni făcea 7000 și avea bonusuri pentru goluri, assist-uri, avea de toate. El vine după o perioadă în care n-a prea jucat și pe unde a fost, a plecat cum a plecat. Ești utist, ești arădean, numai când ți se dau bani? Asta vreau de la jucătorii care vin, vreau ca prin rezultate să câștige bani. Totuși, pentru România, un salariu între 5000 și 7000 e un salariu bun.”, relatează glasularadului.

Adrian Petre a evoluat la UTA în două perioade, 2015-2017, când a înscris 29 de goluri în divizia secundă și februarie-iulie 2021, când a reușit să puncteze o singură dată, într-un meci din Cupa României. Atacantul de 25 de ani a mai jucat în țară la FCSB și Farul, dar și la trei formații în străinătate, Esbjerg (Danemarca), Cosenza (Italia) și Levadiakos (Grecia). Arădeanul a reprezentat România la patru categorii de vârstă, U17, U18, U19 și U21, cu ultima participând la două turnee finale de Campionat European.

Ultima oră

Comentariul meu