autoutilitară radiată din circulație, cu număr de înmatriculare și itp false, condusă prin cisnădie
foto: arhivă

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din Cisnădie s-a ales cu dosar penal pentru că a condus o autoutilitară radiată din circulație, cu un număr de înmatriculare atribuit altui autovehicul și cu un ITP fals. 

În 18 iunie, în jurul orei 08:00, în Cisnădie, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru verificări o autoutilitară condusă pe strada Grigore Ionescu de către un localnic în vârstă de 51 de ani.

„Polițiștii au constatat că autoutilitara este neînmatriculată, fiind radiată din circulație din cursul anului 2021, iar numărul de înmatriculare montat pe mașină este atribuit unui alt autovehicul. Totodată, în urma controlului amănunțit efectuat de către polițiști cu privire la documentele autoutilitarei, s-a conturat suspiciunea că pe certificatul de înmatriculare au fost inserate date nereale cu privire la termenul de valabilitate al inspecției tehnice periodice”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Astfel, la nivelul Secției de Poliție Urbană Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea unui autovehicul având număr de înmatriculare fals, fals în înscrisuri oficiale, respectiv uz de fals.

Ultima oră

Comentariul meu