corabia piratior1

Soarele strălucește, valurile mării te cheamă, iar vacanța de vară este aproape. Dar dacă nu ai posibilitatea de a ajunge la destinația ta preferată de vacanță în acest sezon, nu-ți face griji! Ești norocos, deoarece ai șansa de a începe aventura mult visată chiar în apropierea Sibiului, într-un loc magic numit Corabia Piraților.

În inima orașului Avrig, lângă intrarea secundară a domeniului baroc Palatul Brukenthal Avrig, se află o oază de relaxare și distracție. Corabia Piraților te așteaptă cu brațele deschise pentru a te răsfăța cu atmosfera plină de savoare a verii, în fiecare zi până la ora 23.

Aici, te vei simți ca și cum ai fi într-un paradis tropical. Plaja te invită să-ți așezi prosopul pe nisipul fin și să te relaxezi în voie. Razele soarelui îți vor mângâia pielea și te vor încărca cu energie pozitivă. Și pentru a-ți satisface toate poftele, ai la dispoziție un beach bar fermecător și un restaurant cu specific pescăresc, unde vei gusta cele mai delicioase preparate din fructe de mare proaspete și cocktailuri răcoritoare.

Dar vacanța la Corabia Piraților nu se rezumă doar la plajă și gastronomie. Aici vei găsi și distracție în stil piratesc. Ieși în oraș cu prietenii și bucură-te de serile de vară într-un club incendiar, însoțit de un DJ de top. Adrenalină, dans și râsete fără sfârșit sunt ingredientele unei nopți memorabile pe care nu o vei uita prea curând.

Pentru a-ți asigura locul în această aventură de vară, nu ezita să ne contactezi. Poți suna la numărul de telefon 0726234417 sau să trimiți un mesaj la adresa de e-mail office@palatulbrukenthalavrig.ro. De asemenea, ne poți găsi și pe TikTok și Instagram, unde te vom ține la curent cu cele mai tari evenimente și momente de distracție.

Sezonul de vară a început la Avrig, iar Corabia Piraților te așteaptă cu entuziasm pentru a-ți oferi vacanța perfectă. Fă-ți bagajele, pregătește-ți zâmbetul și vino să trăiești cele mai frumoase momente într-un loc de poveste.

Echipa Corabia Piraților te așteaptă cu brațele deschise,

 

Comentariul meu

Comentariu