raluca turcan: ”la momentul acreditării centrului din voluntari toate lucrurile erau în regulă din punctul de vedere al formalităților legale. ancheta va scoate la iveală cine se face vinovat"

 Deputatul de Sibiu Raluca Turcan a explicat într-o postare pe pagina de Facebook că în perioada în care a fost ministrul al Muncii a semnat pentru acreditarea mai multor centre pentru bătrâni, inclusiv pentru unul din orașul Voluntari, precizând că în acel moment ele respectau toate rigorile legii. 

”La momentul acreditării centrului din Voluntari toate lucrurile erau în regulă din punctul de vedere al formalităților legale. Semnarea acreditării este o cerință administrativă și o obligație legală, dacă sunt întrunite condițiile prevăzute de lege. Sunt acreditați peste 5.500 de furnizori de servicii sociale publice sau private la nivel național (pe an sunt de ordinul sutelor)”, a scris Raluca Turcan.

Problema intervine, subliniază Raluca Turcan, în momentul în care aceste centre se îndepărtează de la cerințele minime.

”Oricine intervine pentru a acoperi nereguli în activitatea unor astfel de centre, pentru a ascunde nerespectarea obligațiilor în derularea activității, sau pentru a bloca aflarea adevărului, trebuie să plătească. 

Sunt ferm convinsă că ancheta va scoate la iveală cine se face vinovat de astfel de lucruri și că făptuitorii vor fi pedepsiți”, a mai precizat Raluca Turcan.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. In momentul avizarii acel camin nu era racordat la reteaua de canalizare.Poate de unde vine turcana ,este normal sa nu ai canalizare.