marius măldărășanu, înaintea meciului de la botoșani. ”putem realiza lucruri mari”

FC Botoșani și FC Hermannstadt se înfruntă luni, de la ora 18.30, în meci contând pentru etapa a opta din Superligă.

Înaintea rundei a 8-a, FC Botoșani este pe 15, cu trei puncte, fără victorie în acest sezon de Superliga.  FC Hermannstadt este pe 9,  după ce, din șase meciuri jucate în acest sezon a adunat opt puncte.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Botoșani!

 La istoricul jocurilor directe, Botoșaniul conduce cu 6-1 la victorii, din 11 dueluri consemnate în prima divizie. În sezonul trecut au fost două remize între cele două cluburi, 1-1 la Sibiu, respectiv 0-0 în Moldova. Sibienii par ușor favoriți, ei pierzând doar de două ori în ultimele zece deplasări oficiale.

marius măldărășanu, înaintea meciului de la botoșani. ”putem realiza lucruri mari”

FC Hermannstadt vine după succesul din cupă, 5-2 la Slobozia, în prelungiri, după care echipa a mers direct spre Botoșani, cu escală la Bacău. ”Au fost două deplasări lungi, meciul de cupă de la Slobozia, apoi am ajuns la Bacău, iar sâmbătă la Botoșani, era normal să nu ne mai întoarcem la Sibiu, pentru că nu avea rost.  Venim după un meci de cupă, este o calificare, dar ne-am fi dorit să se termine în timpul regulamentar. Nu s-a  întâmplat asta, poate este mai bine așa pentru jucătorii care urmau să joace mai puțin, având ritm de competiție, totodată pentru ceilalți care au jucat 120 de minute apare oboseala, dar sperăm să îi recuperăm până la ora meciului” a declarat antrenorul Marius Măldărășanu.

”Mergem să adunăm puncte”

Tehnicianul Sibiului spune că venirea antrenorului Dan Alexa la FC Botoșani din urmă cu doar câteva zile poate avea un impact rapid asupra adversarei de luni.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

”Este a doua etapă în care jucăm după ce adversara își schimbă antrenorul, după meciul cu U Cluj, acum cel cu Botoșani, care are un nou antrenor. Este puțin dificil, pentru că cu siguranță lucrurile se vor schimba din punct de vedere al stilului de joc. Chiar dacă multe nu poți schimba, dar știm că Dan Alexa este un antrenor care organizează bine defensiv echipele sale și din punct de vedere al agresivității, echipele lui au toate acest aspect. Va trebui să răspundem la fel ca și atitudine și agresivitate. Mergem să adunăm puncte, ne dorim asta, chiar dacă nu ne va fi ușor, dar trebuie să avem încredere că putem face lucruri mari în acest sezon” a mai spus Măldărășanu.

Echipă probabilă: Căbuz – Butean, I. Stoica, Bejan, Oroian – Mino, Alhassan –  Balaure, G. Iancu, Bucuroiu – Paraschiv.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ce efect să aibă venirea lui Dan Alexa?
    Poate efect Halucinogen!
    Această „echipă” Botoșani nu are ce căuta în SuperLiga României de Fotbal.
    Acest infect pe nume Iftimie și afacerile lui cu Statul este un personaj dubios și trăiește în fotbalul românesc datorită lui Gigi Becali altfel ar fi demult În anonimat și echipa lui retrogradată.
    Dan Alexa un alt personaj Dubios …