șoferiță șicanată în trafic, pe calea cisnădiei. un bărbat a oprit mașina în fața ei și a încercat să îi deschidă ușa (video)

O șoferiță a fost șicanată în trafic de un conducător auto după ce aceasta i-ar fi făcut semn să nu mai vorbească la telefon în timp ce se află la volan. Pe Calea Cisnădiei bărbatul a depășit-o pe banda dedicată autobuzelor, a oprit mașina în fața ei și a încercat să îi deschidă portiera, povestește femeia într-o postare făcută în mediul online.

O șoferiță a ales să povestească despre momentul pe care l-a trăit săptămâna trecută, în traficul din Sibiu. La ieșirea de pe Aleea Infanteriștilor, șoferul, vorbind la telefon, ar fi ieșit în drumul cu prioritate mai mult decât ar fi fost necesar. Șoferița l-a ocolit și i-a făcut semn, cu mâna dreaptă în dreptul urechii, degetul mare și arătător, să nu vorbească la telefon în timp ce conduce. Șoferița povestește că după acel moment, pe strada Iorga, șoferul a șicanat-o în trafic după care a depășit-o pe Calea Cisnădiei, pe banda dedicată autobuzelor. Bărbatul a oprit mașina în fața șoferiței și a încercat să îi deschidă portiera, moment în care aceasta a blocat rapid ușile și a sunat la Poliție. Din spusele femeii, bărbatul a crezut că femeia i-a arătat semne obscene, din acest motiv ar fi reacționat în acest fel.

Acest individ m-a agresat, la propriu, în trafic, sâmbătă în jurul orei 12 pe strada Calea Cisnădiei. Scopul postării este de a vă sfătui, indiferent că sunteți femeie sau bărbat, să vă blocați în mașină într-o situație similară. Nu ajută la nimic să arăți că poți să îți faci dreptate singur. Există instituții abilitate pentru asta.(…) Sunt femeie, puțin peste un metru jumate. Nu m-am panicat, experiența în trafic a cântărit mult, o medie anuală de 150.00 de km parcurși și 27 de ani vechime permis. Dar mă întreb, în aceeași situație, cum ar fi reacționat o altă femeie, mai tânără, sau un bărbat care nu s-ar fi încuiat în mașină și ar fi izbucnit o bătaie ca in filme in mijlocul străzii”, scrie șoferița pe grupul Info Trafic jud. Sibiu.

Șoferița a depus plângere la Poliția Sibiu.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Numa soferiță nu e…
    A ieșit de pe N. IORGA de parcă avea prioritate.
    Dacă tot se vrea masuri pentru soferul acela să fie legea lege si pentru soferiță.
    La STOP se oprește masina si trebuie să te asiguri.