lucrari autostrada
Sursă foto: replicahd.ro

Autoritățile anunță că luni se circulă cu greutate pe mai multe sectoare ale autostrăzii A1 Sibiu – Deva, deoarece în trei zone se desfășoară lucrări de întreținere a elementelor de infrastructură.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că luni se desfășoară lucrări pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, care impun restricții de trafic.
Este vorba despre „banda a doua între kilometrii 280 – 281, pe sensul Sibiu-Deva, pentru montare senzori de cântărire, până la ora 13.00, banda de urgență și prima bandă între kilometrii 265 -264, pe sensul Deva-Sibiu, pentru reparații rost dilatație, până la ora 15.00 și banda de urgență și prima bandă între kilometrii 283 – 284, pentru lucrări de reparație carosabil, până la ora 18.00”.
Șoferii sunt sfătuiți să ruleze cu prudență sporită în zonele menționate, să crească distanţa între mașini și să semnalizeze înainte de schimbarea benzii de circulație.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

1 Commentariu

Comentariu

  1. daca le face la fel de prost si de slaba calitate ca cele de pana acum mai bine sa nu le mai faca… cand vi de la Sebes la Sibiu este dezastru prima banda mai ales aproape de Apold