agresiune in direct

Un incident stupefiant marți s-a petrecut marți dupa amiază în Madrid, unde Poliția Națională a arestat un român de 25 de ani, acuzat că a agresat sexual o jurnalistă a emisiunii En boca de todos (În gura tuturor) de la postrul TV Cuatro, în timp ce transmitea în direct, potrivit elmundo.com

Agresiuneal s-a petrecut în timpul unei transmisiuni în direct, pe o stradă foarte aproape de piața Tirso de Molina, din centrul Madridului, unde avusese loc o altă infracțiune neobișnuită. Jurnalista Isa Balado era în direct când un bărbat cu ochelari negri s-a apropiat de ea din spate și i-a atins fundul în timp ce a întrebat-o de la ce program este.

Tânăra jurnalistă relata în direct despre arestarea proprietarilor unui magazin din cartierul Lavapiés, pentru că au bătut un hoț, care a fost și el arestat. Atunci bărbatul care s-a dovedit a fi de naționalitate română, s-a apropiat de ea și, fără să scoată un cuvânt, i-a atins fundul, lucru foart grav potrivit legislației spaniole și considerat infracțiune sexuală.

După incidentul văzut în direct, realizatorul din studio a oprit relatarea din teren  pentru a-și întreba colega bărbatul văzut de toți telescpectatorii tocmai i-a atins fundul. Jurnalista în stare de șoc a confirmat și l-a confruntat pe românul acuzat de agresiune sexuală, și l-a întrebat: “Oricât de mult vrei să întrebi de pe ce canal suntem, chiar trebuie să-mi atingi fundul? Fac un live și muncesc”.

Românul a negat, deși imaginile din direct îl contraziceau. “Da, mi l-ai atins. Mi-ar plăcea să mă lași să muncesc, i-a spus reporterița. Imaginile au devenit virale rapid și au starnit indignare pe rețelele sociale.

captura de ecran din 2023 09 12 la 21.30.52

Tipul e un imbecil“, s-a auzit din studio, în timp ce agresorul plecat atingând-o din nou pe jurnalistă, pe cap de data asta. Ulterior aceasta a relatat în direct că bprbatul atinge toate femeile care trec pe stradă.

După denunțul televiziunii, polițiștii l-au reținut imediat pe agresor. Românul nu are antecedente penale.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu