comevirt00015 mare

Daniel Vasiu este inginer proiectant de profesie, iar de anul acesta este omul care, cu pasiune, iscusință și îndemânare, îți transformă de la zero grădina și o face să arate ca în reviste. Sibianul a dat naștere afacerii Comevirt pentru a înfrumuseța curțile oamenilor.

comevirt00017 mare large

Comevirt s-a născut din pasiune pentru natură, iar Daniel, cel care a pus firma pe picioare, înfrumusețează spațiile verzi din Sibiu cu ajutorul celor mai performante aparaturi de pe piață. A accesat fonduri europene în valoare de 25.000 de euro pentru a deschide afacerea în care a crezut cu toată ființa sa. Și, deși s-a pregătit profesional în cu totul și cu totul alt domeniu, el fiind inginer proiectant, absolvent de Mecatronică la ULBS, s-a dedicat întru totul visului său, acela de a dărui viață și celui mai anost spațiu. Sibianul este de părere că grădina exterioară este „cartea de vizită” a oricărei locuințe și, deopotrivă, unul dintre cele mai importante spații ale căminului.

Grădini ca în reviste, cu Comevirt

În zilele toride de vară, în weekend-uri ori după o zi grea de muncă, tot ceea ce ne dorim cu toții este să avem parte de relaxare. Mulți preferă să se destindă printr-o plimbare în parc, însă cei care locuiesc la casă își descrețesc frunțile în grădina urbană proprie. Iar momentele de relaxare sunt mai dulci atunci când curtea locuinței ne îmbie la feerie. Cu ajutorul celor de la Comevirt, grădinile se transformă în adevărate oaze de liniște, iar spațiile verzi, întreținute cu atenție la detalii, par a fi desprinse din reviste.

comevirt00022 mare large

„Suntem o echipă tânără plină de entuziasm și pasiune pentru natură și spațiile verzi. Ne dorim să împărtășim frumusețea acestor spații cu cât mai multe persoane. De aceea, oferim servicii profesionale de curățenie și întreținere a curților, grădinilor și a altor spații verzi”, spune Daniel Vasiu, fondatorul Comevirt.

Comevirt se ocupă de tot pentru a-ți oferi grădina pe care ai visat-o! Specializați în tunderea gazonului și în crearea unor garduri vii impresionante, Comevirt îți transformă spațiul exterior al casei într-un loc de relaxare pentru întreaga familie. Firma sibiană lucrează îndeaproape cu fiecare client pentru a alege designul potrivit pentru fiecare gust și necesitate.

comevirt00020 mare large

Gamă largă de servicii profesionale

Echipa de la Comevirt amenajează de la zero grădinile sibienilor, oferind o gamă largă de servicii, printre care amintim: tundere gazon, scarificare gazon, tundere gard viu, tundere copaci ornamentali, săpare mecanizată, spălare pavaj, spălare terase și mobilier de exterior, spălare mobilier cu tapițerie textilă. Amenajarea grădinii implică inclusiv plantarea de flori și arbuști și înfrumusețarea cu piatră decorativă.

Toate acestea sunt realizate cu ajutorul echipamentelor profesionale și materialelor de calitate, care oferă un rezultat de excepție, astfel încât grădina să arate perfect și să reziste testului timpului.

Prețurile pentru fiecare serviciu în parte pot fi consultate pe site-ul www.comevirt.com. Comevirt oferă inclusiv varianta unui abonament pentru întreținerea gazonului. Pentru a fi la curent cu proiectele realizate de Comevirt, urmăriți pagina de Facebook și pagina de Instagram.

 • comevirt00016 mare large
 • comevirt00015 mare large
 • comevirt00019 mare large
 • comevirt00021 mare large
 • comevirt00022 mare large

Participă la discuție

2 Commentarii

Comentariu

 1. Cu mare plăcere! Mă simt onorat de complimentul tău generos. Mulțumesc din suflet pentru cuvintele frumoase!

 2. Experiența cu Comevirt a fost absolut remarcabilă și nu pot decât să îi laud cu toată inima.

  Daniel, s-a implicat trup și suflet în proiectul meu, aducând un nivel inegalabil de profesionalism și pasiune în fiecare etapă a realizării grădinii mele. Cu o experiență vastă și cunoștințe profunde în domeniul amenajării peisagistice, Daniel a creat un spațiu care a depășit cu mult așteptările mele.

  Au fost atenți la fiecare detaliu, au ales cu grijă plantele și materialele potrivite, și au creat un mediu care emană frumusețe și armonie. Grădina mea este acum un loc de relaxare și refugiu, un adevărat colț de vis.

  Sunt extrem de mulțumit de rezultatul final și nu pot să îi recomand suficient pentru oricare proiect de amenajare peisagistică.