cineplexx 2 scaled

Din 15 septembrie, cinefilii din Sibiu sunt invitați la Cineplexx pentru a descoperi două premiere captivante:

  • DUPĂ TOT CE S-A ÎNTÂMPLAT
  • BÂNTUIND PRIN VENEȚIA

DUPĂ TOT CE S-A ÎNTÂMPLAT ( N15 )

PREMIERĂ: 15 septembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Romantic

DISTRIBUȚIE: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin

SINOPSIS:

359434631 656094626550375 4640576482639603271 n large

After Everything îi găsește pe Tessa și Hardin trăind vieți separate după ce Hardin a publicat cartea sa revelatoare fără știrea ei. Singur în Anglia, Hardin se refugiază în băutură și alte obiceiuri nocive. Și, mai rău, suferă de blocajul scriitorului și s-ar putea să fie nevoit să returneze avansul considerabil dacă nu termină curând un nou manuscris. În loc să cedeze în fața demonilor săi, Hardin realizează că singura modalitate de a merge mai departe – și de a avea o nouă șansă cu Tessa – este să îndrepte greșelile din trecutul său. Pornește către Portugalia pentru a o vizita pe Natalie, o femeie pe care a tratat-o cândva îngrozitor. Petrecându-și timpul cu Natalie și realizând că aceasta a trecut peste și și-a continuat viața, Hardin reușește, în sfârșit, să se ierte pe sine și să-și imagineze un viitor luminos alături de femeia pe care o iubește. Între timp, în Statele Unite, Landon și Nora se pregătesc pentru viitoarea lor nuntă – la care vor fi prezenți Tessa și Hardin. Pot ce doi, după ce au trecut prin atâtea, să se ierte unul pe celălalt și să își ia angajamentul suprem?

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ:  https://bit.ly/46a1kG8

YouTube video

BÂNTUIND PRIN VENEȚIA ( AP12 )

PREMIERĂ: 15 septembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos

GEN: Crima, Drama, Mister

DISTRIBUȚIE: Kelly Reilly, Kenneth Branagh, Michelle Yeoh, Jamie Dornan, Tina Fey

SINOPSIS:

2961 haunting in venice poster large

În Veneția de după cel de-al Doilea Război Mondial, Poirot, acum pensionat și trăind în propriul exil, participă cu reticență la o ședință de spiritism. Dar când unul dintre invitați este ucis, demascarea criminalului care în sarcina lui.

Acest al treilea lungmetraj din noua serie de filme cu Hercule Poirot este bazat pe romanul “Hallowe’en Party”, de Agatha Christie.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ:  https://bit.ly/48dyupV

YouTube video

Comentariul meu

Comentariu