seafood journal00022

În inima Sibiului, pe Pietonala Nicolae Bălcescu, și-a deschis de curând porțile restaurantul Seafood Journal.

Mulți sibieni au dat curs invitației și au descoperit deja deliciile adâncurilor, trăind o experiență culinară desăvârșită. Aromele și savoarea preparatelor întotdeauna proaspete reușesc să redea experiența autentică de savurare a fructelor de mare într-un ambient plăcut și prietenos. Iar la Seafood Journal găsiți inclusiv pizza și paste, pentru satisfacerea poftelor tuturor gurmanzilor!

Dacă ați fost vreodată la The Train Journal Cafe, cu siguranță l-ați cunoscut pe Andrei Neagu, proprietarul pub-ului, fiindcă sibianul se află mereu printre clienți, pentru a putea răspunde prompt tuturor cerințelor. În urmă cu un an, capitolul respectiv s-a încheiat pentru sibian, fiindcă a decis să schimbe macazul și să aducă în fața sibienilor altceva. Restaurantul Seafood Journal, în care a pus suflet întreaga familie, este noul produs oferit de Andrei Neagu.

„În urmă cu aproximativ trei luni am deschis un restaurant pe Nicolae Bălcescu, la nr. 33, în centrul Sibiului. Pentru mine este o afacere de familie, deoarece cu toții ne-am dăruit timp și am pus umărul la treabă astfel încât totul să fie la superlativ. După ce vreme de zece ani am avut barul The Train Journal Cafe, am decis să mă reprofilez și să pornesc într-o nouă direcție. Așa a luat naștere Seafood Journal”,

Andrei Neagu.

Restaurant cu specific italian-mediteranean în centrul Sibiului

Restaurantul Seafood Journal s-a deschis din pasiune pentru mâncare. Andrei, un gurmand convins, iar soția lui, o bucătăreasă pasionată și desăvârșită, au gândit meniul până la cel mai mic detaliu pentru a aduce în farfuriile sibienilor preparate gustoase și pline de savoare.

  • seafood journal00015 large
  • seafood journal00017 large
  • seafood journal00016 large
  • seafood journal00018 large
  • seafood journal00019 large
  • seafood journal00020 large

Creveți, langustine, calamar, caracatiță, midii, somon, păstrăv, hamsii, sunt doar câteva dintre delicatesele ce sunt pregătite în bucătăria Seafood Journal. Puteți opta dintr-o varietate de preparate, precum creveți cu sos alb, vin și usturoi, tentacule de caracatiță la grătar, scoici la tigaie cu vin și usturoi, fritto misto, baby caracatiță în sos roșu aromat. Cu fiecare mușcătură veți simți o explozie de gusturi ce vă vor cuceri instantaneu.

Pe lângă acestea, în meniul de la Seafood Journal găsiți pizza, paste și salate. 

Fructele de mare și peștele sunt furnizate de către FishToDoor și Taverna Racilor – Pescobar, cunoscuți pentru prospețimea produselor pe care le oferă.

seafood journal00021

Distracție și mâncare bună la Seafood Journal

Nostalgicii care se gândesc la serile petrecute în ultimii zece ani la The Train Journal Cafe vor avea parte de surprize în următoarea perioadă. Andrei, proprietarul restaurantului Seafood Journal, se gândește să aducă în locația de pe Bălcescu serile de karaoke!

„Timp de zece ani, la Journal Cafe am avut karaoke. În continuare lumea mă întreabă când vom relua serile acelea distractive. Ne-am mutat în casă nouă și ne dorim să readucem săptămânal serile de karaoke. Vom veni în atenția clienților cu oferte interesante, pentru a degusta ceea ce pregătim în restaurant în timp ce se distrează”,

spune Andrei Neagu.

Studenții și liceeni sunt așteptați și ei la noul restaurant din centrul Sibiului. Poprietarul locației va include în meniu oferte speciale pentru ei, de tipul cafea + suc, cafea + o felie de pizza, cartofi wedges + sos, inele de calamar pane + sos și creveți pane + sos. Iar weekendurile vor începe mereu cu câte un School Party, vinerea la 20:00, petrecere în cadrul căreia în locație se va acorda 10% discount la toate băuturile alcoolice.

Pentru a fi la curent cu toate ofertele de la Seafood Journal, dar și pentru a afla cele mai tari campanii organizate, dați like paginii de Facebook. Imagini cu farfurii senzaționale găsiți și pe pagina de Instagram, acolo unde sunt publicate toate noutățile din restaurant.

Comentariul meu

Comentariu