jucatoare magura si public

Măgura Cisnădie a reușit sâmbătă seara prima victroie în Liga Florilor, câștigând pe teren propriu de o manieră categorică, 35-29 cu Dunărea Brăila. 

După ce a scăpat printre degete două puncte etapa trecută la Mioveni, Măgura și-a luat revanșa în jocul de la Cisnădie, cu Dunărea Brăila, echipă care va juca în acest sezon în EHF European League.

Outsider în acest joc, echipa antrenată de Alexandru Weber a început ca din tun și a condus cu 3-0 după trei minute, iar în minutul 16 avea 11-7. Dunărea a marcat trei goluri consecutive și a redus din diferență. Echipa cisnădiană a continuat să conducă, iar la pauză avea 16-15.

al. weber

Partea secundă a fost însă una excelentă pentru Măgura, care a avut în Abed Kader și Galinska jucătoarele care au făcut diferența în atac, în timp ce Rajcic a închis poarta. În minutul 41, Măgura avea un avans neverosimil de nouă goluri, 26-17 și rezolvase soarta punctelor. S-a terminat 35-29 pentru Cisnădie, care a obținut trei puncte imense și a sărbătorit prima victorie în acest sezon. După patru etape, echipa pregătită de Alexandru Weber a urcat pe locul 9 în clasament, cu 4 puncte.

Măgura: Rajcic, Pașca, Batinovic – Abed Kader 10, Galinska 8, Iskit Caliskan 6, M. Neagu 5, Roșu 3, Kepic 1, Bardac 1, Vasileusakaya 1, Tomescu, Tătar, Jlezi, Ilie. Antrenor: Alexandru Weber

clasament liga florilor

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu