politia sibiu septembrie

În patru zile, polițiștii rutieri din județul Sibiu au oprit patru șoferi care conduceau sub influența alcoolului.

În toate cazurile, șoferilor li s-au întocmit dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

În primul caz, un cetățean străin, în vârstă de 39 de ani, a fost oprit pentru control în afara orașului Agnita, în jurul orei 02:30. Testarea alcoolscopică a indicat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În al doilea caz, un localnic din Slimnic, în vârstă de 46 de ani, a fost oprit pentru control în jurul orei 04:45. Testarea alcoolscopică a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În al treilea caz, un bărbat din județul Brașov, în vârstă de 44 de ani, a fost oprit pentru control în localitatea Retiș, în jurul orei 22:00. Testarea alcoolscopică a indicat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În al patrulea caz, un bărbat din Tălmaciu, în vârstă de 40 de ani, a fost oprit pentru control în municipiul Sibiu, în jurul orei 02:00. Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la metamfetamină.

”La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 02,30, în afara orașului Agnita, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 105 de către un cetățean străin, în vârstă de 39 de ani.

Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 04,45, pe raza localității Slimnic, polițiștii rutieri au depistat un conducător auto a cărui testare alcoolscopică a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul, un localnic în vârstă de 46 de ani, a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, în cauză întocmindu-se un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 22,00, în localitatea Retiș, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 104D de către un bărbat în vârstă de 44 de ani, din județul Brașov.

Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior recoltării probelor biologice, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 02,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul Victoriei de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Tălmaciu.

Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la metamfetamină, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.” se arată în comunicatul emis luni de IPJ Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu