bucurie gol fc hermannstadt
Stopată marțea trecută din cauza unor probleme tehnice, vânzarea biletelor la meciul FC Hermannstadt – FCSB s-a reluat de luni și este aproape de sold-out. 
Clubul FC Hermannstadt a scos marțea trecută la vânzare online biletele pentru derby-ul cu FCSB, programat joi, 21 septembrie, de la ora 20.00. După o oră în care se vânduseră deja 500 de bilete, vânzarea a fost stopată de unele probleme tehnice de pe site.
Tichetele de acces la derby-ul de la Stadionul Municipal, FC Hermannstadt – FCSB  au fost  din nou disponibile începând de luni dimineață și în decurs de doar câteva ore, s-au vândut ca pâinea caldă, în ciuda prețurilor destul de piperate.
Astfel, luni după-amiază, pe siteul www.bilete.ro mai erau disponibile doar circa 200 de bilete la Peluza Nord, la prețul de 50 lei bucata!
Conform procedurii, clubul va scoate miercuri și joi la vânzare bilete și la Stadionul Municipal, însă numărul acestora va fi unul foarte redus.
Prețurile biletelor pentru meciul FC Hermannstadt – FCSB sunt următoarele: 100 lei la Tribuna 1, 90 lei la Tribuna 2 și 50 lei la Peluza Nord.  Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului.
Partida FC Hermannstadt – FCSB, restanță din etapa a cincea a Superligii se va disputa  
FCSB este lider în Superligă, cu 21 de puncte din 8 jocuri. FC Hermannstadt se situează pe locul 7, cu 12 puncte din 8 partide.
stadionul municipal sibiu 11 scaled

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu