miclea elena

Polițiștii sibieni caută o minoră în vârstă de 17 ani, care a plecat de acasă, din Bogatu Român, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgență 112.

„La data de 22 septembrie, în jurul orei 12,30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în intervalul orar 01:00 – 06:00, sora sa, MICLEA ELENA, în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din satul Bogatu Român, comuna Păuca, județul Sibiu, fără a mai reveni acasă”, informează reprezentanții IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 60 de kg, ochi căprui, păr șaten, drept, lung. Nu se cunosc articolele vestimentare pe care minora le-ar fi purtat în momentul plecării. Fără semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu