piața volantă, vineri la consiliul județean. produse proaspete, de calitate, direct de la producătorii locali

Avantajul de a face cumpărăturile de la piața volantă organizată în fiecare vineri la Consiliul Județean Sibiu este acela de a găsi rapid o gamă variată de produse agro alimentare proaspete, de calitate, pe care sibienii le pot alege direct de producătorii locali din județ.

Din luna februarie a acestui an, când s-a dat start proiectului ”Piața la birou”, sibienii au înfiripat relații apropiate cu producătorii care vin periodic la piața volantă de la Consiliul Județean Sibiu și s-au fidelizat față de anumite produse, în funcție de gusturi și preferințe.

Așa se face că sortimentele de roșii sau de ardei iuți cultivate de domnul Ion Buică la Veștem sau legumele de la Agroferma Nache, tot din Veștem, sunt foarte apreciate de cumpărători, alături de pâinea de casă coaptă pe vatră de Maria Sită, la Apoldu de Jos, sau de pâinea de casă cu cartofi și gogoșile pregătite de familia Macriș la Daia. De pe lista de cumpărături nu lipsesc lactatele de la Jina sau cele de la ferma familiei Iuga din Tilișca, pe care sibienii o pot vizita sâmbătă, 23 septembrie, și se pot bucura de un picnic de neuitat, cu tocăniță de vițel, gătită în ceaun, sau cu bulz și plăcinte.

piața volantă, vineri la consiliul județean. produse proaspete, de calitate, direct de la producătorii locali

Ultima oră

Comentariul meu