d867e2f038f01cf5b48cba9873defba8

Un turist care a închiriat o căsuță la resortul Andreei Esca din Porumbacu de Sus a fost profund dezamăgit de condițiile de cazare. Acesta a găsit păr, praf, șoareci și carii de lemn în căsuță. De asemenea, a fost nemulțumit de prețul micului dejun, care este de 160 de lei pe căsuță.

Turistul susține că a fost nevoit să facă curățenie în căsuță în prima zi de cazare, deoarece aceasta era murdară. De asemenea, a fost surprins de lipsa de menaj, care nu era inclus în prețul cazării.

Acesta nu este primul turist care se plânge de condițiile de cazare la resortul Andreei Esca. Mai mulți turiști au declarat că au găsit căsuțele murdare și neîngrijite.

Resortul Andreei Esca este situat pe malul râului Porumbacu din Sibiu și oferă cazare în căsuțe rustice. Prețul unei nopți de cazare este de 700 de lei.

„Din păcate, frumusețea căsuțelor este umbrită de mizeria din ele(păr peste tot, praf, baie necurățată, wc insalubru la propriu, murdar de excremente), de șoarecii din pereți și de cariile din lemn. În prima zi a trebuit să mă duc la magazin după produse de curățenie pentru a face curat (total anormal). Micul dejun este extrem de scump (160 lei pe căsuță), practic 80 lei de persoană dacă ai copii mici și nu îi pui la socoteală cum a fost la noi. Menaj nu primești în banii pe care îi dai (mulți), nici măcar saci de gunoi (am găsit doar unul lângă cuptor). Din cauza oamenilor care lucrează aici (și aici mă refer la curățenie, care e primordială pentru oricine, nu numai pentru o familie cu copii), nu îmi mai doresc o astfel de experiență.

Da, este frumos exteriorul, cu căsuțe vechi și colorate, însă nu pot să înțeleg notele mari pe care le au având în vedere ce am găsit aici.Nu mai spun de ce se regăsește sub paturi (lipsesc șerpișorii).Vecinii cu care am stat de vorbă au avut parte de aceeași experiență neplăcută ca noi”, a mărturisit turistul, scrie Cancan.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

1 Commentariu

Comentariu

  1. In banii ăia, pe lângă curățenie trebuie să ofere și masă, macar mic dejun și cina. Că in rest, nu tu piscină, nu tu o tiroliană, leagăne, wi-fi. Ca să dai 150 de euro, ca să nu te plouă, e mai rentabil să stai in Sibiu la hotel, si mergi dimineața si te intorci seara, si iti petreci timpul pe marginea râului.