image 2023 03 25 26162725 0 noile masini bmw ale igpr

O femeie în vârstă de 30 de ani a fost prinsă de polițiștii rutieri din Cluj-Napoca cu un kilogram de 3-CMC, un drog sintetic denumit și “cristal”, ascuns în mașină.

”La data de 28.09.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea unei inculpate, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Din cercetările efectuate, a rezultat că  în seara de 27.09.2023  polițiști din  cadrul Poliției Municipiului  Cluj Napoca – Biroul Rutier aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu,  au procedat la oprirea în trafic, pentru control, a  autoturismului condus de inculpată,  ocazie cu care au descoperit   cantitatea de peste 1 kilogram de drog de mare risc, 3-CMC, (cunoscut și sub denumirea de cristal)  disimulată în compartimentul roții de rezervă.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate pe raza județului Bistrița Năsăud  împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj,  au fost identificate și ridicate un laptop, mai multe obiecte purtătoare de urme și alte mijloace de probă.
Astăzi, a fost sesizat  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de  arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile au fost realizate cu sprijinul Serviciul Poliției Rutiere din cadrul IPJ Cluj, S.C.C.O. Bistrița Năsăud, și luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale din IPJ Bistrița Năsăud. Suportul de specialitate a fost asigurat de către  Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.” se arată în comunicatul emis de DIICOT.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu