foto daniela cimpean la congresul gazelor

Transgaz începe anul viitor lucrările la conducta Orlat – Gura Râului – Păltiniş, a anunţat recent preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu, Daniela Cîmpean, la Congresul Central-European al Gazelor Naturale.

“Ne focusăm şi noi pentru a extinde orice fel de reţea şi suntem bucuroşi că, la Sibiu, în 2024, îi mulţumesc domnului Sterian (director general al Transgaz n.r.) pentru acea magistrală Alba – Sibiu care se va extinde pe porţiunea Orlat – Gura Râului – Păltiniş, care automat face şi mai ofertantă acea zonă, prin posibilităţile de dezvoltare ulterioară a reţelei”, a precizat Daniela Cîmpean.

Preşedintele CJ Sibiu a mai spus că dezvoltarea oricărei infrastructuri duce la o o creştere economică şi condiţii mai bune de trai în orice sat, comună, oraş.

“Dezvoltarea oricărei infrastructuri (…) este o gură de oxigen pentru orice comunitate locală. Din experienţa pe care o avem şi istoria locului ne arată că acolo unde se investeşte în infrastructură, comunităţile se dezvoltă armonios atât economic, cât şi social”, a mai arătat Daniela Cîmpean.

Daniela Cîmpean a subliniat că este important ca reţeaua de alimentare cu gaze naturale să se extindă, însă beneficiarii, cetăţenii să poată plăti ulterior tarifele de consum.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu