popmpieri sibiu
Un cățel a fost salvat de pompieri după ce a căzut într-un puț, în localitatea Saroș pe Târnave. Incidentul s-a petrecut sâmbătă seara când cățelul a căzut din greșeală în canalul săpat pentru o fântână.
Pompierii sibieni au salvat un cățel dintr-un puț. Aceștia au povestit aventura prin care au trecut pentru a salva viața cățelului. „Astăzi vă împărtășim o poveste emoționantă despre devotamentul pompierilor de la Punctul de Lucru Dumbrăveni, care și-au demonstrat încă o dată inima mare și dorința de a salva vieți, de data aceasta salvând un cățel care a ajuns într-o situație periculoasă.
Totul s-a întâmplat aseară în localitatea Saroș pe Târnave, unde un cățel de aproximativ 3 luni se juca prin curte și în aventura jocului a căzut în canalul săpat pentru o fântână. Cățelul neavând cum să iasă, a început să plângă și să fie tot mai agitat.
pompieri sibiu catel salvat large
Speriat pentru viața cățelului, stăpânul a alertat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Dumbrăveni, care au intervenit prompt pentru a salva micuțul necuvântător. Cu ajutorul echipamentelor speciale și a experienței lor, pompierii au lucrat din greu, având grijă să scoată cățelul în siguranță, fără să-i cauzeze vreun rău.
După minute tensionate și eforturi susținute, cățelul a fost în sfârșit ridicat din canal adânc de aproape 4 metri și a fost readus în brațele recunoscătoare ale stăpânului său. Privirea recunoscătoare a animalului și emoțiile pline de bucurie ale stăpânului au fost recompensa cea mai mare pentru aceste eforturi.
catel salvat de pompieri large
Această poveste este un exemplu al dedicației și sacrificiului pe care pompierii noștri îl fac zilnic pentru a ne proteja pe noi și pe cei dragi nouă. Ne amintesc că sunt acolo pentru a ne ajuta în cele mai dificile momente și reușesc să aducă zâmbete pe chipurile noastre chiar și în cele mai întunecate zile. Plt. adj. Racoși Mihai, Plt. maj. Boroș Levente, soldat Precup Paul, sunt cei care au făcut posibilă salvarea cățelului”, se arată în postarea realizată ISU Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu