fantana arteziana piata aurel vlaicu 6

Dragoş Dragoman, candidatul AUR Sibiu pentru alegerile europarlamentare din 2024, a criticat joi Primăria, pentru cei 120.000 de euro cheltuiţi pentru modernizarea fântânii arteziene din Piaţa Aurel Vlaicu. Dragoman consideră această cheltuială publică, “o investiţie care nu este utilă” pentru cetăţeni.

Dragoş Dragoman: “Fântâna nu ar fi trebuit lăsată să ruginească, dar nu trebuia investit 600.000 de lei”

“Fântâna arteziană din capătul lui Mihai Viteazu, care funcționa relativ bine și dinainte, poate că trebuia doar recondiționată, a costat 120.000 de euro, 600 de mii de lei, 600 de mii de lei. Nu îți poți da seama cât valorează, pe cât e de mare suma asta, decât modul în care faci niște cumpărături la un supermarket și când te uiți pe bonul de casă spui: Aha! Deci coșul de cumpărături a fost atâta. 600 000 de lei este de câte ori. Adică e o suma impresionantă pentru fântâna arteziană care nu face altceva decât ce făcea înainte”, a declarat Dragoş Dragoman, joi, în conferinţa de presă.

Acesta sustine investiţiile publice care sunt utile, însă despre modernizarea acestei fântâni arteziene din Sibiu, afirmă că nu ajută cu nimic sibienii, ci “face aceleaşi lucruri” ca şi până acum.

“Nimeni nu spune că ar fi trebuit lăsată fântâna aia să ruginească acolo, că nu era estetică. Dar nu trebuia investit 600 de mii de lei pentru o fântână care face aceleași lucruri, aruncă în aer apa şi pe urmă o recoltează și o aruncă din nou. Adică mie nu mi se pare că e o investiţie utilă. Sincer”, a spus Dragoş Dragoman.

Citeşte şi:

Fântâna arteziană din Piața Aurel Vlaicu, modernizată – Investiție de peste jumătate de milion de lei

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu