foto incendiu

Un incendiu puternic a izbucnit în cursul nopţii, pe strada Stăvilarului, unde flăcările au cuprins două case din primele informaţii primite de la unul dintre martorii de la faţa locului. Mai multe persoane se află pe stradă.

UPDATE  ora 08:25

Pompierii au stins incendiul după aproximativ trei ore de luptă cu flăcările.

“Incendiul a izbucnit la o anexă (un garaj) în care se aflau trei autoturisme, ulterior extinzându-se și la două case învecinate. În urma incendiului cauzat de efectul termic produs la o sobă care avea un coș de fum amplasat sau izolat necorespunzător, garajul și cele trei autoturisme au ars în totalitate. De asemenea au fost afectate parțial și cele două case, pompierii salvând mare parte din acestea”, spune reprezentantul ISU Sibiu.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

UPDATE ora 01:34

Incendiul a fost localizat. Potrivit pompierilor, se lucrează pentru lichidarea acestuia și îndepărtarea efectelor negative. “Vom reveni cu date privind pagubele incendiului și cauza probabilă de izbucnire a acestuia după finalizarea intervenției”, spune Andreea Stefan, purtătorul de cuvânt a ISU Sibiu. 

ȘTIREA INIȚIALĂ 
Vecinii au auzit de la câteva sute de metri, un zgomot puternic după care au văzut incendiul.

foto incendiu strada stavilarului sibiu

Contactat de reporterul Ora de Sibiu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan a confimat că maşinile de pompieri se află pe strada Stăvilarului, încercând să stingă incendiul.

“ISU Sibiu intervine de urgență o strada Stăvilarului din municipiul Sibiu, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu. La fața locului sunt mobilizate trei autospeciale de stingere, o autoscară, o autocisternă, o autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD. Incendiul se manifestă la două case și o anexă, pe o suprafață de aproximativ 200 de mp. La acest moment se lucrează pentru localizarea incendiului”, a confirmat reprezentanta ISU Sibiu.

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu