prins de radar în mârșa, un șofer a abandonat mașina și a fugit de polițiști
foto arhivă

Un șofer a fost prins de radar circulând cu viteză peste limita legală în Mârșa și a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. A continuat să meargă, iar la un moment dat și-a abandonat mașina și a fugit. Polițiștii l-au prins și l-au reținut.

„La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 14,45, pe strada Uzinei din localitatea Mârșa, polițiștii rutieri din cadrul Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos au surprins cu aparatul radar un autoturism condus cu viteză peste limita legală, conducătorul auto refuzând să oprească la semnalul regulamentar al polițiștilor”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cel aflat la volan și-a continuat deplasarea încă 200 de metri după care a oprit, a abandonat autoturismul și a fugit. Prins în scurt timp de către polițiști, a fost identificat, constatându-se că este vorba despre un bărbat în vârstă de 38 de ani, din orașul Avrig, dreptul său de a conduce fiind suspendat.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Ultima oră

Comentariul meu