bridge00016 en tamano grande

Pe scurt:

Bridge Integrated Customer Services în Sibiu angajează 150 de persoane pentru identificare video online, cu training de specialitate. Se cere cunoașterea limbii germane și abilități de bază în IT. Oferă salarii atractive, de la 8.500 lei brut, și un mediu de lucru flexibil, cu posibilități de avansare. Munca se efectuează la birou, cu opțiuni de program part-time sau full-time. Interesul pentru dezvoltare și comunicare eficientă sunt esențiale. Detalii in articol.

Fiind una dintre cele mai mari companii de pe piața sibiană, Bridge Integrated Customer Services este în căutarea a 150 colegi noi, dornici de a evolua într-un mediu plăcut și interesant, unde angajații vor deveni „mici detectivi”.

Bridge Integrated Customer Services este o firmă sibiană care oferă consultanță în mai multe domenii și este parte a grupului german Indeca Business. Firma și-a început activitatea în 2015 prin a oferi servicii de customer service în comerțul online și a ajuns să colaboreze cu DHL-Deutsche Post. Astfel, la Sibiu se face identificare video on-line exclusiv pentru clienți germani.

cover bridge ods en tamano grande large

Training cu specialiști și polițiști din Germania

Firma sibiană Bridge Integrated Customer Services oferă oportunitatea perfectă pentru personalele interesate să își „rotunjească veniturile” cu ajutorul unui loc de muncă part-time, dar și pentru persoanele care sunt în căutarea unui job full-time, bine plătit. Cine nu își dorește să meargă doar atunci când vrea la job sau să lucreze într-un mediu plăcut, cu colegi prietenoși? Bridge Integrated Customer Service oferă șansa unei dezvoltări armonioase „într-o familie numeroasă”, cu peste 250 de angajați. Firma sibiană urmărește să angajeze încă 150 de persoane cunoscătoare de limba germană.

„Proiectul pentru care noi facem campania de recrutare se referă la identificare video online, exclusiv pentru clienți germani. Practic angajații vor face o activitate ca cea a poliției de frontieră. Se văd printr-o cameră video, iar cel care face identificarea trebuie să verifice dacă persoana cu care vorbește este aceeași cu cea din actul de identitate. Au acces la o bază de date privind permise, cărți de identitate și ei verifică semnalmentele. Mai exact, pun niște întrebări punctuale referitoare la data de naștere sau domiciliu pentru a verifica autenticitatea și valabilitatea pașaportului sau a unui alt act”, spune Andrei Bîrsan, unul dintre asociați.

Calitățile unui bun „detectiv”

Sibienii interesați să lucreze în acest domeniu sunt instruiți în prealabil atât de specialiști în domeniu cât și de polițiști germani. Candidații trebuie să aibă cel puțin 16 ani, să stăpânească limba germană la un nivel conversațional și să știe să utilizeze calculatorul. La finalul cursului, agenții de identificare vor  avea câteva dintre cunoștințele unui polițist, ceea ce pe viitor poate fi un avantaj pentru tinerii care se decid să aleagă o profesie în domeniu.

„În primul rând este esențial să cunoască limba germană la nivel conversațional, minim B1, B2, să aibă abilități de comunicare, de a putea duce o convorbire în mod politicos și să aibă atenție distributivă pentru a identifica documente expirate, false sau persoane care vor să se identifice cu acte care nu sunt ale lor. Mai trebuie să aibă cunoștințe minime în a lucra cu calculatorul”

Andrei Bîrsan
bridge00015 en tamano grande large

Program flexibil și salariu atractiv

Firma sibiană Bridge Integrated Customer Services se distinge prin oferirea posibilității de a avea un program flexibil, în funcție de nevoile fiecărui angajat. Totodată, cei care sunt interesați să se angajeze full-time sunt și ei bine-veniți în firmă. Salariul este și el unul atractiv, iar bonusurile nu lipsesc nici ele. Astfel, salariul mediu pornește de la 8.500 lei brut, pentru programul full-time.

„Programul este flexibil, în sistem part time sau full-time. Angajatul poate alege dacă lucrează de la 9.00 la 17.00 sau de la 14.00 la 22.00 sau pentru cei care vor să lucreze part-time pot alege să lucreze zece ore pe săptămână. Facem programe individualizate și suntem deschiși la programul flexibil, atâta timp cât intervalul de timp stabilit este respectat. Angajatul alege între ce ore lucrează sau în care zile ale săptămânii, program pe care îl poate schimba oricând și oricum dorește. Posibilitatea de a evolua în cadrul companiei este și ea o opțiune pentru candidații dedicați și care lucrează cu plăcere. Astfel, ei pot ajunge în poziții de team leaderi. În plus, avem un bonus pentru cei care aduc alți oameni în companie”, 

Important de specificat este că nu se poate lucra de acasă, ci doar de la birou. Pentru orice fel de informații, după un mail trimis la hr@bics-srl.com , veți primi un răspuns din partea firmei sau puteți suna direct la numărul de telefon 0722356738. Suplimentar, puteți aplica și prin platforma Ejobs sau chiar pe pagina Facebook Bridge ICS.

Comentariul meu

Comentariu