boncea ilie liviu

Polițiștii sibieni caută un tânăr în vârstă de 18 ani care, la finalul lunii octombrie, a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgență 112.

Mama tânărului a anunțat poliția după ce acesta nu s-a mai întors acasă. „La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiul său, BONCEA ILIE LIVIU, în vârstă de 18 ani, domiciliat în localitatea Veștem, nu a revenit acasă după ce, la data de  29 octombrie a.c., în jurul orei 13,30, s-ar fi deplasat pe raza comunei Bradu, județul Sibiu”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 175 cm, greutate 95 kg, păr blond, ochi verzi, constituție atletică. În momentul plecării, tânărul ar fi purtat un tricou de culoare negru, pantaloni sport de culoare gri, încălțăminte sport de culoare negru și șapcă de culoare negru.

Semne particulare: tânărul are o cicatrice în zona din spate a capului.

Cetățenii care pot oferi informații despre acest tânăr sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgență 112.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu