foto viceprimarul mihai onitiu

Noul viceprimar liberal al Sibiului, Mihai Oniţiu, a declarat marţi, că va fi un “viceprimar al faptelor”, care va colabora cu toţi politicienii, primarul Astrid Fodor, viceprimarul Corina Bokor şi angajaţii Primăriei.

Mesajul noul viceprimar către sibieni: “Stabilitate, continuitate”

“Sunt onorat de alegerea în fucţia de viceprimar, cu gândul că voi fi un viceprimar implicat, un viceprimar al faptelor. Vreau să am o bună colaborare cu toate forţele politice, cu doamna primar, cu doamna viceprimar şi cu toţi colegii din Primărie”, a spus viceprimarul Mihai Oniţiu.

Acesta a mărturisit că încă nu ştie de ce se va ocupa exact ca viceprimar, însă îşi va afla atribuţiile miercuri dimineaţa, în prima zi de muncă.

Mihai Oniţiu le transmite sibienilor “un mesaj de stabilitate şi continuitate”.

Alegerea lui Mihai-Cercel Oniţiu nu surprinde pe nimeni, în condiţiile în care în Sibiu există o înţelegere între partidul de guvernământ, PNL şi FDGR.

Oniţiu îi ia locul astfel altui liberal, Alexandru Dumbravă, care a demisionat din Consiliu Local, după ce acesta şi-a recunoscut vinovăţia în faţa procurorilor europeni, că a participat la o fraudă din fonduri nerambursabile.

Primarul Astrid Fodor a declarat marţi, pentru Ora de Sibiu, că are încredere în noul viceprimar, Mihai Oniţiu, despre care spune că este “o persoană foarte bine pregătită profesional, decentă”. Fodor a anunţat că Oniţiu va avea aceleaşi atribuţii pe care le-a avut Alexandru Dumbravă, în calitatea sa de viceprimar.

Citeşte şi:

Sibiul are un nou viceprimar. PNL l-a propus pe Mihai Onițiu în detrimentul lui Adrian Bibu

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu