Vineri, 17 noiembrie, de la ora 19:00, spectatorii din Sibiu au ocazia să vadă WARBOY la CineGold, în prezența actorilor Daniel Bâliș, Reginald Ammons și a regizorului Marian Crișan și vor putea discuta cu aceștia după film.

YouTube video

„WARBOY este despre un adolescent prin ochii căruia vedem finalul celui de-al Doilea Război Mondial, mai exact toamna anului 1944. Băiatul încearcă să salveze cei doi cai ai familiei pornind cu ei într-o călătorie inițiatică, traversând peisajul sălbatic al Munților Apuseni. Filmul poate fi numit <un film de război> sau <film pentru copii>, ce m-a atras cel mai mult la acest proiect, atunci când l-am conceput, au fost elementele de western pe care m-am bucurat să le pot aduce pe marele ecran.” mărturisește regizorul.

warboy, cel mai nou film semnat de marian crișan,vizionat în prezența echipei la cinegold, pe 17 noiembrie

Daniel Bâliș, Reginald Ammons, Ovidiu Crișan, Adina Iftime, Ion Bechet, Dan Chiorean sunt actorii ce joacă în WARBOY – cel de-al cincilea lungmetraj al regizorului cunoscut deja publicului larg pentru Morgen, Rocker, Orizont sau Berliner, dar și pentru miniseria produsă de HBO România – Valea Mută.

Scenariul este semnat de Marian Crișan, directorul de imagine al filmului este Adrian Pădurețu, scenografia îi aparține Simonei Pădurețu, costumele Danei Păpăruz, iar montajul lui Tudor Pojoni. Muzica filmului este semnată de Alin Zăbrăuțeanu și Călin Torsan, sunetul de Alin Zăbrăuțeanu, Alexandru Dumitru și Mihai Bogos, iar afișul este desenat de Alex Tamba.

WARBOY este realizat cu sprijinul CNC România, CNC Republica Moldova, Cinema City, Happy Cinema, în colaborare cu Televiziunea Română și este o producție Rova Film, în coproducție cu Chainsaw Europe, Forest Film și Parmis.

warboy, cel mai nou film semnat de marian crișan,vizionat în prezența echipei la cinegold, pe 17 noiembrie

Pe paginile de Facebook: https://www.facebook.com/FilmulWarboy și Instagram: https://www.instagram.com/filmulwarboy puteți găsiți mai multe informații despre film.

Ultima oră

Comentariul meu