incident feroviar la arad. un marfar cu 26 de vagoane de combustibil a deraiat (foto)
foto ISU Arad

Vagoane din compunerea unui tren privat de marfă deraiate și răsturnate la ieșire din stația Aradu Nou.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar a fost restricționat începând cu ora 13.00 pe relația Aradu Nou – Arad, din cauza unui incident feroviar, în care este implicat un tren privat de marfă, care transporta combustibil.

La ieșire din stația Aradu Nou, 2 vagoane din compunerea trenului privat de marfă au deraiat, iar alte 2 s-au răsturnat. Garnitura privată are în compunere 26 de vagoane încărcate cu combustibil și circula în relația Drobeta Turnu Severin – Arad.

În acest moment, reprezentanții SRCF Timișoara analizează, în colaborare cu operatorul național de transport feroviar de călatori, variantele posibile pentru a asigura continuitate în circulaţia trenurilor de călători care erau programate să tranziteze zona respectivă.

De asemenea, facem precizarea că personalul feroviar al SRCF Timișoara va acorda sprijin tehnic operatorului privat de marfă în procesul de repunere pe șină a vagoanelor deraiate și răsturnate, astfel încât zona Aradu Nou – Arad să fie redeschisă în condiții de siguranță.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. transmite scuzele necesare călătorilor pentru disconfortul creat şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate în zona stației CF Aradu Nou au drept scop reluarea circulației feroviare în condiţii normale de trafic.

incident feroviar la arad. un marfar cu 26 de vagoane de combustibil a deraiat (foto) incident feroviar la arad. un marfar cu 26 de vagoane de combustibil a deraiat (foto) incident feroviar la arad. un marfar cu 26 de vagoane de combustibil a deraiat (foto)

Ultima oră

Comentariul meu