mohammad murad și sorin constantinescu s-au înscris în partidul aur

Oamenii de afaceri Mohammad Murad și Sorin Constantinescu s-au înscris în AUR, a declarat marți, 14 noiembrie, președintele formațiunii, George Simion, pentru Libertatea.

Cei doi au participat la conferinţa de presă săptămânală a partidului, ținută la Parlament. În AUR s-au mai înscris fiica lui Corneliu Vadim Tudor – Lidia Vadim -, fostul ministru al mediului de afaceri, comerț și antreprenoriat, Ilan Laufer, și cineastul Sorin Ilieşiu.

Fost președinte al Federației Patronatelor din Turism, Mohammad Murad a fost ales vicepreședinte ALDE în toamna anului trecut. Milionarul deține numeroase hoteluri, printre care Majestic din Mamaia și Phoenicia Hotels, și lanțul de fast-food Springtime.

Omul de afaceri Sorin Constantinescu, influencer și fost consilier guvernamental în domeniul jocurilor de noroc, a fost numele invocat de Marcel Ciolacu atunci când premierul PSD a acuzat că e șantajat de șefii companiilor de jocuri de noroc. „Dacă voiam să ajung la Ciolacu, ajungeam în 5 minute, nu aveam nevoie de interpuși”, a spus Sorin Constantinescu într-un interviu pentru Libertatea publicat în octombrie.

Ultima oră

Comentariul meu