ezgif.com webp to jpg 3

Șoferul unui autoturism BMW cu numere de Alba a fost depistat și sancționat de polițiști după ce a fost surprins depășind pe banda de urgență a Autostrăzii A1, în zona municipiului Sibiu.

Incidentul a avut loc în data de 11 noiembrie 2023. Șoferul, care circula cu viteză mare, a depășit pe banda de urgență un camion ce era depășit, cu greu, de un TIR.

Imagini cu depășirea periculoasă au fost postate pe grupul „Info Trafic Sibiu”, iar polițiștii au fost sesizați.

„Ca urmare a apariției pe rețelele de socializare a acestor imagini, vă informăm că polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostrada A1 au declanșat activități specifice în vederea identificării conducătorului auto. Și pentru aplicarea măsurilor legale care se impun” a transmis IPJ Sibiu, transmite ziarul Adevărul.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat șoferul, un bărbat de 35 de ani din Alba. Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei și cu reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Depășirea pe banda de urgență este o infracțiune gravă, care poate avea consecințe grave. Banda de urgență este destinată exclusiv vehiculelor de intervenție, care trebuie să poată circula liber pentru a ajunge la locul unui accident sau al unei alte urgențe.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu