politia turnu rosu

Un copil în vârstă de 13 ani a fost găsit spânzurat într-o casă din Turnu Roșu, județul Sibiu. 

Băiatul ar fi fost găsit în baie de către concubinul mamei lui. Sursele Ora de Sibiu spun că adolescentul s-ar fi spânzurat cu câteva ore înainte să fie găsit. 

La fața locului au venit echipaje de poliție și medicale. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru băiat. „Un echipaj SMURD cu medic și echipajul SAJ Tălmaciu au intervenit de urgență în localitatea Turnu Roșu pentru a acorda asistență medicală unui minor inconștient în stop cardio-respirator. Echipajele medicale au aplicat de îndată protocolul de resuscitare. Din nefericire minorul în vârstă de 13 ani nu a răspuns manevrelor, astfel medicul a declarat decesul acestuia”, a transmis Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. 

Copilul era crescut de mamă și de iubitul acesteia. Ei locuiau într-un imobil pe strada Muntelui din Turnu Roșu.

Din primele cercetări efectuate de polițiști nu au reieșit indicii că minorul ar fi fost victima vreunei infracțiuni. „Trupul minorului a fost preluat de reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Sibiu, pentru efectuarea necropsiei. La nivelul Poliției Orașului Tălmaciu se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul minorului”, au precizat reprezentanții IPJ Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu