disparut toparcea

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 73 de ani, care a plecat dintr-un centru pentru vârstnici din Topârcea și nu a mai revenit. 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

„La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 12.30, numitul CONSTANTIN MIHAIL, în vârstă de 73 de ani, a plecat într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni în centrul de servicii persoane vârstnice din localitatea Topârcea, județul Sibiu”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 100 kg, ochi verzi, păr alb.

În momentul plecării, bărbatul ar fi purtat pantaloni de culoare neagră, pulover de culoare gri deschis, cămașă de culoare deschisă cu carouri, bocanci de culoare neagră.

Semne particulare: bărbatul prezintă un tatuaj pe antebrațul mâinii stângi.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu