suspect dolj kreiner fb
Sursa: Facebook

Bărbatul din Dolj, adus joi seara la Sibiu, fiind bănuit că a participat la jaful din Sibiu și l-a ucis pe Adrian Kreiner, nu poate fi arestat. Oamenii legii anunță că nu există suficiente probe împotriva lui. Prin urmare, acesta a fost lăsat să plece.

În continuarea activităților specifice desfășurate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în seara zilei de 16 noiembrie, în baza unui mandat de aducere, un bărbat din județul Dolj a fost condus la sediul IPJ Sibiu. 

VEZI ȘI: Filmul crimei de la Sibiu. Adrian Kreiner torturat prin metode barbare și lăsat în agonie de ucigași

Bărbatul era bănuit că a participat la jaful din Sibiu și că, împreună cu alți doi complici, l-a omorât pe Adrian Kreiner. Individul nu a putut fi reținut sau arestat însă, deoarece nu au existat „probe indubitabile”, asta deși a fost audiat mai bine de 12 ore.

„Cu privire la acest bărbat existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată săvârșite în data de 6 noiembrie, în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulți martori din dosar. Din verificările efectuate până la această dată, precum și în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu. 

politia criminalistita atacatori kreiner

Procurorii au transmis, de asemenea, că cel adus la audieri nu este unul dintre criminali. „Cu referire la persoana care a fost adusă aseară cu mandat de aducere și audiată de procuror, din probatoriu nu a rezultat că ar fi autor al infracțiunilor”, a spus procurorul Mihaela Ruginosu.

Prin urmare, bărbatul din Dolj este liber să plece. Cercetările continuă acum în vederea coroborării tuturor probelor pentru a lămuri cu exactitate situația de fapt și natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu.

În schimb, bărbatul din Timiș, reținut în cursul zilei de joi, ar putea fi arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii vor formula o propunere în acest sens. Omul este bănuit că i-ar fi ajutat pe agresori să ajungă la Sibiu, apoi i-a cazat în locuința lui din Dumbrăvița, iar pe unul dintre ei, după crimă, l-a scos din țară. (DETALII AICI)

Cercetările în acest dosar continuă.

VEZI ȘI: Filmare cu atacatorii după jaful în stil mafiot

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu