tdc drona

Târgul de Crăciun din Sibiu și-a deschis, vineri, porțile. Mii de sibieni și turiști l-au vizitat în seara inaugurării. În ciuda vremii mohorâte, aceștia s-au plimbat printre căsuțe, au cumpărat suveniruri și s-au încălzit cu ceaiuri și vin fiert. 

Târgul de Crăciun de la Sibiu și-a deschis porțile. Iluminatul festiv s-a aprins, vineri, de la ora 19:00, în prezența a mii de sibieni și turiști, care au venit în Piața Mare în ciuda ploii. 

d711f654 6f92 4d5c 9011 078272095fae

Mii de sibieni și turiști au venit în Piața Mare pentru a surprinde momentul deschiderii Târgului de Crăciun și cel al aprinderii iluminatului festiv. Centrul orașului a fost plin de oameni. Deși nu a nins încă în orașul de pe Cibin, atmosfera feerică se resimte la fiecare pas. 

batch targ craciun 6495 batch targ craciun 6492

Oamenii au probat gheața de la patinoar și s-au distrat alături de cei mici.

Organizatorii au pregătit un mix variat de produse pentru a satisface toate gusturile și preferințele vizitatorilor. De la cadouri autentice, la mâncăruri și băuturi tradiționale, până la spectacole și activități pentru copii, târgul va oferi o experiență completă.

tdc drona 2 tdc drona

Cea de-a 16-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu are loc în perioada 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, în Piața Mare, dar și în curtea Palatului Brukenthal.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu