beagle in tursib
Sursa foto: Facebook/Anunțuri Sibiu

Un cățel, rasa Beagle, a rămas închis într-un autobuz Tursib pentru mai mult timp. Cățelul a ros mai multe lucruri din autobuz.

Un Beagle a fost uitat duminică, într-un autobuz Tursib. Cățelul a rămas închis în autobuz pentru mai multe ore timp în care a avut timp să roadă niște bureți de lângă o ușă, dar și să își facă nevoile prin mijlocul de transport în comun.

Video-ul cu cățelul a fost postat pe mai multe grupuri de facebook, cu speranța că cine l-a pierdut îl va recunoaște și îl va recupera. Dacă mai mulți internauți au întrebat în comentarii dacă s-a găsit stăpânul cățelului, au fost și persoane care s-au întrebat cine va plăti daunele.

Reprezentanții Tursib susțin că pagubele făcute de cățel sunt minore. „Am verificat si putem să vă spunem faptul că vineri, 17.11.2023 în autobuzul SB 70 TSB care a circulat pe traseul 14, s-a găsit la momentul retragerii acestuia la garaj un cățel. Speriat fiind, acesta a fugit în momentul în care s-au deschis ușile autobuzului. Din păcate nu a mai putut fi prins. Pagubele sunt minore”, a transmis purtătorul de cuvânt al Tursib, Raluca Racz.

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu