397092712 832946112164154 5666920326757914080 n e1700521348339

În weekendul care urmează, FC Hermannstadt va inaugura fan-shop-ul oficial al clubului din incinta Magazinului Decathlon Sibiu.

După trei luni și jumătate de discuții, parteneriatul dintre A.F.C. Hermannstadt și Decathlon Sibiu prinde contur și fan-shop-ul clubului va fi inaugurat în acest weekend, ziua și ora urmând a fi anunțate de club.

YouTube video

Astfel, în incinta Magazinului Decathlon, fanii echipei FC Hermannstadt vor avea ocazia să achiziționeze tricouri originale Nike, pe care le pot inscripționa pe loc, eșarfe, fanioane și stegulețe. Pentru copii vor exista și replici de tricouri la un preț mai mic. Clubul FC Hermannstadt este pionierul acestui proiect, însă ulterior ideea a fost preluată în țară și de alte cluburi, iar UTA a reușit deja să deschidă magazinul din Arad.

”Este un mare plus pe care îl vom aduce în desfășurarea activității clubului și în interacțiunea cu suporterii noștri. Am fost preocupați de la începutul acestui sezon să realizăm acest fan-shop, care a fost foarte cerut de către sibieni. Echipamentul de joc va fi la vânzare, atât pentru adulți cât și pentru copii, oamenii vor avea posibilitatea să își aleagă numărul tricoului care va fi imprimat pe loc, vor avea posibilitatea să își pună numele lor sau al jucătorului preferat pe tricou ” a declarat Radu Neguț, managerul sportiv al clubului FC Hermannstadt.

Președintele FC Hermannstadt, Dani Coman este mulțumit de parteneriatul semnat cu Decathlon Sibiu. ”Am întâlnit oameni deosebiți la Decathlon Sibiu. Suntem mulțumiți de contractul semnat, ne dorim să ne dezvoltăm și din punct de vedere sportiv cât și economic” a spus Coman.

Directorul Decathlon Sibiu, George Pădureanu subliniază că fan shop-ul este dedicat comunității sibiene. ”Este oportunitatea pentru comunitatea sibiană și pentru cei care susțin echipa sibiană, ne bucurăm să facem parte din acest proiect, fiind ceva unic și pentru noi în magazinul din Sibiu” a explicat și George Pădureanu.

Decathlon Sibiu va organiza în incinta magazinului mai multe campanii prin care echipa lui Marius Măldărășanu va interacționa cu suporterii.

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu