fc hermannstadt se implică în dotarea secției de copii a spitalului de psihiatrie. donație generoasă și de la acționarul ștefan băcilă

Clubul de fotbal FC Hermannstadt s-a implicat din plin pentru a sprijini a doua ediție a Galei Caritabile ”Mergem Înainte”, care are ca scop dotarea Secții de Recuperare Copii din cadrul Spitalului de Psihiatrie. 

Asociația pentru copil și familie Heart și Asociația Spitalului de Psihiatrie ”Dr. Gh. Preda” Sibiu organizează a doua ediție a Galei Caritabile „Mergem Înainte”, cu scopul de a strânge suma de 25.000 de euro pentru a putea dota cu aparatură medicală Secția de Recuperare Copii a Spitalului de Psihiatrie. Sunt vizate pentru achiziție două dispozitive medicale de ultimă generație: unul pentru activarea musculaturii prin vibrații, respectiv un aparat de electrostimulare pentru recuperarea funcției de înghițire.

Clubul FC Hermannstadt s-a implicat pentru a sprijini această gală caritabilă și a donat un tricou cu semnăturile jucătorilor și o minge cu autografe, care vor fi oferite organizatorilor pentru a fi scoase la licitație.  Chiar în ziua galei, FC Hermannstadt va juca la Sibiu cu Poli Iași, în meci contând pentru etapa 17 din Superligă, însă nu este exclus ca la eveniment să ajungă și unul dintre jucători. În plus, conform surselor din cadrul clubului, acționarul principal al FC Hermannstadt, Ștefan Băcilă a donat separat o sumă generoasă pentru sprijinirea Secției de Recuperare Copii din cadrul Spitalului de Psihiatrie.

Gala este organizată pe  24 noiembrie la Royal Ball Room By Hilton, iar accesul la eveniment se realizează printr-o donație simbolică de 350 lei/persoană, în contul: Asociația pentru Copil și Familie Heart: RO16INGB0000999907913786, deschis la Banca ING BANK.

 

Ultima oră

Comentariul meu