400272913 672128061710473 7664338167556443472 n
foto Captură video Antena3CNN

Într-o dezvoltare importantă a cazului crimei din Sibiu, unul dintre suspecți, Marian Cristian Minae, a fost arestat în Irlanda de Nord. Minae avea mandat de arestare în lipsă, iar autoritățile române au cerut deja extrădarea lui.

Între timp, fiica victimei, Adrian Kreiner, a povestit poliției tot ce s-a întâmplat în noaptea jafului. Ea a declarat că a văzut pe atacatori, s-a ascuns în dressing și a sunat la 112. Atacatorii au fugit când au auzit-o sunând.

Arestarea fugarului Marian Cristian Minae, în Belfast, reprezintă un exemplu de bună colaborare între Poliția din Marea Britanie şi autoritățile din România, a declarat reprezentantul Interpol pentru presa din Regatul Unit. Celălalt român prins în acest caz este Laurențiu Ghiță. El se ascundea tot în Regatul Unit, însă în Scoția, notează antena3.

Însă cel mai căutat român rămâne Costinel Cosmin Zuleam. Are 31 de ani și anchetatorii spun că el a fost creierul care a pus la cale jaful din casa lui Adrian Kreiner. Marian Cristian Minae şi Laurențiu Ghiță răspundeau la ordinele lui.

Iubita lui Costinel Zuleam este cea care ar fi închiriat apartamentul din Şelimbăr, unde s-au adăpostit cei 3 suspecți şi unde au pus la cale atacul din casa lui Kreiner. Însă nu au luat în calcul că în casă nu se afla doar afaceristul. Fiica lui Adrian Kreiner i-a văzut pe atacatori, s-a înarmat cu un briceag, s-a ascuns în dressing şi a sunat la 112 să ceară ajutor.

Cei trei s-au speriat când și-au dat seama că fiica lui Adrian Kreiner a sunat deja la 112

“M-au lovit peste mână și astfel mi-au căzut telefonul şi briceagul. Bărbatul mai înalt stătea în partea stângă a dressingului şi nu spunea nimic, însă cel mai mic de statură, care avea ochii căprui spre verde s-a apropiat de mine, m-a întrebat agresiv pe limba engleză unde sunt banii, iar când i-am spus că nu știu, m-a împins cu picioarele şi a început să mă lovească, m-a ridicat de la pământ, m-a amenințat cu arma la tâmplă”, se arată în referatul de arestare.

”Fiica victimei, au surprins-o în timp ce suna la 112 și s-au grăbit. Au luat ce au prins și au plecat”, a declarat Tiberiu Ivancea, șef IPJ Sibiu.

Adică 40 de euro și 100 de lei din geanta fiicei și 16 ceasuri din șifonier. Ceasuri despre care nici nu știau cât valorează, pentru că ulterior au căutat informații pe internet despre pradă.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu