bărbat din brateiu reținut pentru că a furat lemne din pădure de 10.000 lei
foto: arhivă

Un bărbat din Brateiu a fost reținut de oamenii legii pentru că, pe parcursul anului, a tăiat și furat lemne din pădure în valoare de 10.000 de lei. 

„La data de 14 decembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au reținut un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Brateiu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori în formă continuată  (9 acte materiale), respectiv furt de material lemnos în formă continuată (9 acte materiale)”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în cursul acestui an, bărbatul ar fi tăiat fără drept și ar fi sustras peste 50 de mc de material lemnos, din zona împădurită a localității de domiciliu, prejudiciul creat ridicându-se la suma de 10.000 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Ultima oră

Comentariul meu