autobuzele tursib circulă cu întârziere din cauza protestului fermierilor

Sibiul este paralizat, luni, din cauza protestului fermierilor și transportatorilor. Pe marile artere din municipiu se circulă bară la bară. Din acest motiv, Tursib anunță că autobuzele vor circula cu întârziere. 

Mai multe străzi din municipiul Sibiu sunt blocate din cauza protestului fermierilor și transportatorilor. Se circulă cu 5 km/h pe strada Semaforului, pe strada Rahovei și pe strada Ștefan cel Mare. Anterior, au fost blocate și strada Autogării și strada Maramureșului. 

VEZI AICI IMAGINI DE LA PROTESTUL FERMIERILOR

Din cauza traficului greu, și autobuzele din flota Tursib circulă cu întârziere. Acestea nu mai ajung în stații la programul stabilit. „Astăzi, 15 Ianuarie 2024, între orele 12:00 – 20:00, sub acțiunea protestului organizat în Municipiul Sibiu, este posibil ca traficul să fie afectat. Ca atare, autobuzele pot acumula întârzieri. Pentru vizualizarea poziției autobuzelor în timp real vă recomandăm folosirea aplicației mobile SibiuBus. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe!”, au transmis reprezentanții Tursib. 

autobuzele tursib circulă cu întârziere din cauza protestului fermierilor

Fermierii și transportatorii au autorizație să protesteze pe străzile din Sibiu până la ora 20:00. Echipaje de Poliție și ale Jandarmeriei sunt în teren pentru a asigura ordinea și siguranța publică. Protestatarii se află la ora redactării acestei știri (ora 15:00) pe strada Semaforului și urmează traseul strada Ștefan cel Mare – strada Bâlea – bulevardul Corneliu Coposu – strada Andrei Șaguna (Prefectură) – Șoseaua Alba Iulia – strada Malului – strada Râului – strada Autogării – Șoseaua Alba Iulia – Calea Turnișorului – Calea Șurii Mici – ieșirea din municipiul Sibiu spre Șura Mică.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii