tânăr reținut de poliție după ce a furat patru cartușe cu țigări dintr-un magazin la alma

Un tânăr de 22 de ani, din Dumbrăveni a fost reținut de poliție după ce a furat mai multe cartușe de țigări dintr-un magazin din localitatea Alma. Prejudiciul este de 1.000 de lei, spun anchetatorii.

”La data de 4 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au reținut un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Dumbrăveni, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Tânărul este bănuit că, la data de 1 ianuarie a.c., prin distragerea atenției vânzătoarei, ar fi sustras patru cartușe de țigări dintr-un magazin de pe raza localității Alma, generând un prejudiciu de 1.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, polițiștii medieșeni au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a persoanei în cauză, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.” a declarat purtător de cuvânt al Poliției din Sibiu, Elena Walter.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Ultima oră

Comentariul meu