doi șoferi prinși la volan fără permis. unul la hamba și altul la șelimbăr

Polițiștii din Sibiu au prins, în ultimele 24 de ore, doi șoferi care conduceau sub influența alcoolului și fără permis de conducere

Luni seară, aproape de miezul nopții, un bărbat din județul Olt a fost prins conducând un autoturism pe strada Doamna Stanca din Șelimbăr fără permis de conducere. Un localnic din Hamba s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan fără permis și băut.

”La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 14.00, în localitatea Hamba, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe strada Florilor de către un localnic în vârstă de 34 de ani.

Din verificările efectuate de către polițiști s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 23.45, în Șelimbăr, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Doamna Stanca de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Olt.

Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.” a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu